Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık EDİS' in Basın Açıklaması.!

Vezirköprü Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sadık EDİS dün itibari ile yerel basında çıkan ”Belediye ye Haciz”  haberleri ile ilgili açıklamayı aşağıda yapmıştır.

1994 yılındaki imar değişikliğinden kaynaklanan bir sorun bugün mahkeme kararıyla karşımıza çıkmıştır. Her ne kadar mahkeme kararı olsa bile 1.316 m2’lik tarla için belirlenen 2.523,000 TL bedel İlçe standartlarına göre çok yüksek olduğu bir gerçektir. Alacaklı tarafla yaptığımız anlaşma taleplerimiz sonuçsuz kalmıştır. Burada Belediyenin parası değilmi ödesin, ödensin mantığına karşı çıkmaktayız. Belediye başkanı olarak Halkın parasını korumak asli görevimizdir. Vezirköprü Halkımızın ödediği vergilerden hizmet üretmeye çalışıyoruz, Halkımızın parasını çarçur etmeyiz ve ettirmeyiz.

İlçemizde bu kadar çalışma varken bir bardak suda fırtınalar koparmaya çalışanlara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada fırsat vermeyeceğiz. Vezirköprü'de muhalif yayın yapanların İlçemizi karalamaya gücü yetmeyecektir.

HALKIMIZIN PARASINI ÇARÇUR ETMEYİZ ETTİRMEYİZ.!

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İbrahim Sadık EDİS