Meclisimiz 1 Aylık Aradan Sonra Olağanüstü Toplandı.

İlçemiz Hıfzıssıhha Kurulundan  alınan izinle Mesafe Kurallarına uyularak Başkanımız Sayın İbrahim Sadık EDİS Başkanlığında olağanüstü toplandı. Ülkemizde bulunan Covid-19 nedeniyle ertelenen vergilerin Belediyemiz gelirlerinde düşüşe neden olması üzerine İller Bankası’ndan Belediyelere nakit kredi sağlanması ile ilgili karar sonrasında Belediye Meclisi Başkanımız İbrahim Sadık EDİS’e bu krediden kullanma yetkisi verdi.

36 aylık ve 3 ay ödemesiz olarak kullanılacak olan kredi için Başkanımız İbrahim  Sadık EDİS ;

İçinde bunduğumuz durum nedeniyle her yerde olduğu gibi Vezirköprü Belediyemizde de gelir düşüşü yaşanıyor. Bugüne kadar maaş ödemelerimizde hiçbir aksama yaşamadık. Bundan sonra da yaşamamak için İller Bankası’ndan kredi alma yoluna gideceğiz. Alınacak bu kredi sadece maaşlara kullanılacaktır dedi. Yapılan görüşmelerden sonra geçilen oylamada Belediye Meclisi İller Bankası’ndan 7,5 milyon lira kredi kullanma yetkisinin Belediye Başkanımız İbrahim Sadık EDİS’ e verilmesine oy birliği ile karar verdiler.