Başkan Gül Telekonferans İle Takıma Moral Verdi

2-5 Mayıs tarihleri arasında Tokat İlinde gerçekleşen Yıldız Kızlar Türkiye Yarı Final müsabakalarında, Vezirköprü Yıldız Kız Voleybol Takımımız İlçemizi, ilimizi ve bölgemizi temsilen çıktığı maçlarda; Sivas İl Özel İdare takımını 3-0 Çorum Osmancık takımını 3-0 Trabzon İskofya takımını 3-1 yenerek, Türkiye’de son 16 takım arasına girmeyi başardı.

15-20 Mayıs Tarihleri arasında Kocaeli ilimde gerçekleşecek olan Yıldız Kızlar Voleybol Türkiye Şampiyonasına gidecek olan Vezirköprü Yıldız Kız Voleybol takımımızı uğurlamak için Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat GÜl, takıma moral ve motivasyon olması için takım oyuncuları ve hocalarını yemek davetinde buluşturdu.

Başkan Av. Murat Gül'ün daveti üzerine yemek programına, İlçe Kaymakamı Özgür KAYA, Belediye Başkan Yardımcısı Salih SEFACI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZATA ve Şube Müdürü Burak AKÇA takım oyuncuları katıldı.