Başkan Gül’e Gazetecilerden Hayırlı Olsun Ziyareti

31 Mart yerel seçimleri sonrası, görevi önceki dönem Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis’den devralan Başkan Av. Murat Gül’e sivil toplum örgütleri, kurum amirleri, vatandaşların yanı sıra basın mensuplarından da hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 1 Nisan’dan bu yana görevine başlayarak tebrikleri kabul eden başkan Gül, yoğun geçen görüşmelerin ilerleyen zamanlarda yapılacak çalışmalara da faydası olacağını belirtti.

Kurumsal İletişime Önem Veriyoruz

Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Kadem Kaptı, Bekir Erol ve Mehmet Zileli, Belediye Başkanı Av. Murat Gül’ü makamında ziyaret ederek ‘’Hayırlı Olsun’’ dileklerini iletti. Başkan Gül konu ile ilgili olarak, ‘’İlçemize hizmet hususunda ipi göğüsledik. Bize gösterilen teveccüh için hemşehrilerimize duyduğumuz minnet, samimiyet ve sadakatle çalışacağız. Kurumsal kimliğimizi yükseltmek ve ilçemizin tanıtımı konusunda da çalışmalarımız olacak. Basın ve iletişim konusunda aktif bir yol izleyeceğiz’’ dedi. Başkan Gül, nazik ziyaretleri dolayısıyla Türkiye Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Kadem Kaptı, Bekir Erol ve Mehmet Zileli’ye teşekkürlerini iletti.