Başkan Gül Ankara'da Ziyaretlerde Bulundu

Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül, İlçe Kaymakamı Özgür Kaya ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara programı kapsamında, Sağlık Bakanı Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Uysal, DSI Genel Müdürlüğü Barajlar ve Hidroelektrik Santraller Dairesi Başkanı İsmail Karabulut, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Arslan Narin, Tarım ve Orman Bakanlığı Destek Hizmetleri İnşaat ve Emlak Daire Başkanı Gökçen Yazıcı Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Bayramçavuş'u ziyaret etti.

Ankara programı dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Gül, dönüş yolunda Konya'da Yıldız Kız Voleybol Takımının, Aydın Koçarlı Belediyesi Voleybol Takımı ile karşılaştığı voleybol maçına katılarak takıma moral verdi. Son olarak Konya Mevlana Öğretmen Evi Müdürü Galip Bilgili ve Vezirköprülülerle bir araya geldi.