Başkan Av. Murat GÜL Görevi Devraldı

Vezirköprü’de Murat Gül dönemi dün yapılan devir teslim töreni ile resmen başladı. Yoğun katılım ile gerçekleşen devir teslim törenine Belediye önceki dönem ve yeni dönem meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve kurum başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanlığı makam odasında Başkan İbrahim Sadık Edis, Av. Murat Gül’e görevini teslim ederken yeni başkan Gül, Başkan Edis’e çiçek taktim etti. Edis yaptığı konuşmasında, 31 Mart yerel seçimlerinde başkan olarak seçilen Avukat Murat Gül kardeşimiz, ilçe başkanlarımız ve meclis üyelerimiz 3 dönem 15 yıl boyunca bizlere verilen görevi ifa edip tamamlayarak bugün görevimizi Murat Gül kardeşimize devrediyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte ben kendilerine başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.

Görevi devralan Başkan Av. Murat Gül ‘’bizimle birlikte seçim sürecinde çalışmış olan abilerimi kardeşlerimi görünce özellikle son iki aylık dönemdeki çalışmalarımız ve mücadelemiz aklıma geldi. Yorucu bir dönem geçirdik. Ak parti ve milliyetçi hareket partisi olarak güzel bir mücadele verdik. Olumsuzluklarla karşılaştık sonuç olarak görevimizi devraldık’’ dedi.